Trudno wyobrazić sobie smaczniejsze od krówek słodycze. Idealnie wyważone proporcje składników, nieziemski aromat i ta ciągnąca się konsystencja – to wszystko co powala konsumentów na kolana. Jednakże nie każdy producent słodyczy umie stworzyć coś tak pysznego – jeżeli jednak chcemy złożyć zamówienie na krówki reklamowe warto byłoby to sprawdzić, ponieważ większe zamówienie mogłoby nas mocno zawieźć.
Słodycze reklamowe
Krówki reklamowe powinny być najwyższej jakości, ponieważ mają one promować jakość firmy. Jeżeli rozdawana krówka będzie twarda jak kamień, a jej opakowanie będzie wołać o pomstę do nieba to trudno oczekiwać, że klient będzie o naszej firmie myślał pozytywnie i poważnie przede wszystkim. Producent słodycz, u którego zamawiamy nasze krówki powinien mieć dobre opinie i długoletnie doświadczenie w branży – bez tego słodycze reklamowe mogą się okazać zwyczajną pomyłką.
Opakowanie
Producent słodyczy reklamowych musi mieć w swojej ofercie personalizację opakowań pysznych krówek. Opakowanie takie powinno być wykonane z lekko sztywnego papieru, który nie straci kształtu zaraz po wzięciu cukierka do ręki. Dodatkowo klient powinien móc zażyczyć sobie papierek w dowolnym kolorze i z dowolną grafiką – często producenci słodyczy reklamowych oferują kilka lub nawet kilkadziesiąt gotowych wzorów, które doskonale sprawdzą się w przypadku, w którym zwyczajnie nie mamy pomysłu na swoje wyjątkowe krówki.
Ilość a cena
Oczywiste jest, że czym więcej krówek się zamówi, tym ich cena będzie niższa, a jakość wciąż ta sama. Często też firmy oferują otrzymanie krówek w określonym czasie bez względu na ilość, którą zamówi klient. Trudno jest w dzisiejszych czasach się przebić oryginalnym produktem – łatwiej jest zrobić to wyróżniając się wysoką jakością pełnionych usług, szybkością wykonywania zleceń i starannością ich wykonania.
Receptura
Oferowane przez producentów słodyczy krówki powinny posiadać odpowiednie proporcje składników, aby cukierek rozpływał się w ustach. Jeżeli cukierek jest twardy albo kruszy się w palcach oznacza to, że jest w nim za dużo cukru. Jeżeli cukierek jest twardy tylko na wierzchu znaczy, że nie jest pierwszej świeżości. Jeżeli natomiast jest zbyt miękki może to znaczyć, że wykonawca nie dodał do kotła odpowiedniej ilości cukru – w tym przypadku dodał go zdecydowanie za mało.